m install
petlinii
nello construct

Proiect în valoare de 2,5 milioane de euro aproape de finalizare la Tritenii de Jos

floris

Administrația locală din Tritenii de Jos afirmă că anul 2017 a fost un an al fondurilor europene, un important proiect în acest sens este aproape de finalizare cu beneficii multiple pentru locuitorii comunei.

 

Primarul Sașa Valer ne-a declarat că este vorba despre Măsura 322. în valoare de 2,5 milioane de euro, proiect ce cuprinde asfaltare străzi, reabilitate cămin cultural și after school, acum se lucrează la depunerea documentației pentru ultima tranșă de bani. În anul viitor școlar after school-ul va fi funcțional de acesta urmând să beneficieze între 50 și 60 de elevi din comuna Tritenii de Jos.

 “2017 pentru comuna Triteni a însemnat multă muncă, avem un proiect pe fonduri europene ce include reabilitarea căminului cultural, lucrări începute anul trecut, asfaltări (după terminarea introducerii canalizării, cu sprijinul CAA pe pasul II al proiectului european) și after school, proiect în valoare de 2,5 milioane euro.

Am continuat cu trotuarele pavate, cred că, comuna Triteni merită să se ridice la un nivel de comună europeană”, a declarat Valer Sașa, primarul comunei Tritenii de Jos.

Edilul spune că au fost depuse mai multe proiecte pe PNDL, pentru continuarea extinderii rețelei de apă și canalizare în comună, anul viitor se dorește realizarea unei noi rețele de apă la Pădureni și asfaltarea străzilor acolo unde au fost deja introduse toate utilitățile.

În ceea ce privește pregătirile pentru sezonul rece, Sașa Valer declară că s-au achiziționat 500 de tone de material antiderapant din care 30 de tone de sare, deszăpezirea urmând să se facă în regie proprie, cu angajații primăriei și utilajele din dotare.

Nu în ultimul rând, gândul său se îndreaptă spre locuitorii comunei cărora le dorește multă sănătate, sărbători frumoase, un an bun și prosper alături de cei dragi.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda