m install
petlinii
nello construct

Elevii premianți din Tritenii de Jos răsplătiți cu o excursie la Cluj

zamblau eugen
floris

Organizația de tineret a PSD din Tritenii de Jos a sponsorizat o excursie a elevilor premianți din Tritenii de Jos la finalizarea anului școlar.

 

Elevii au vizitat muzeul etnografic, grădina botanică din Cluj, muzeul apelor dar au făcut și o incursiune la mall.

Primarul Sașa Valer a declarat pentru TurdaNews că în această perioadă au loc în comună o serie de lucrări de întreținere, asfaltare, schimbarea rețelei de gaze și apă etc.

La Triteni Colonie spre exemplu, se reabilitează întregul sistem de distribuție al gazelor naturale, urmează satul Pădureni. Aici are loc în prezent racordarea la bazinul de depozitare și tratare a apei.

„Până acum au fost utilizate hidrofoare, acum vom avea un stoc de apă de 150 mc. apa vine prin cădere și va avea un debit mai mare, totul se face cu bani de la bugetul local” explică primarul Sașa Valer.

În privința lucrărilor de asfaltare, la Triteni Colonie asfaltările se apropie de final, urmează la Tritenii de Jos și Tritenii de Sus.

Tot pe fonduri europene de reabilitează căminul cultural și se va înființa un after school care va fi funcțional cel mai probabil din 2018, proiect în valoare de 2,5 milioane euro.

Cu bani de la bugetul local se amenajează parcările în zona sediului APIA și a dispensarului, urmează la Tritenii de Sus și Pădureni.

Lucrările de întreținere, cosirea vegetației pe drumurile comunale și drumul județean, sunt alte operațiuni aflate în derulare la această oră.  

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: