marian morar
m install
nello construct

Primarul din Viișoara supărat pe consilierii județeni! Banii se distribuie după bunul plac fără să se țină cont de criterii! (VIDEO)

zamblau eugen

Ioan Roman, primarul comunei Viișoara trage un semnal de alarmă cu privire la banii distribuiți din cota de 20% din impozitul pe venit și sume defalcate din TVA, proiect aprobat de consilierii județeni la ultima reuniune a deliberativului.

Potrivit edilului cei care vor avea de suferit sunt locuitorii comunei Viișoara indiferent de etnie, distribuția banilor făcându-se în opinia sa pe criterii politice, primăriile PSD, primind sume infime comparativ cu cele conduse de primari liberali. De menționat însă, că și unii consilieri județeni ai PSD au votat proiectul de hotărâre fără să se gândească la cei a căror interese le reprezintă în forul respectiv.

Primăria Viișoara a primit doar 46.000 lei, la fel și cea din Tritenii de Jos, Ceanu Mare, Jucu, Aiton, Chinteni, Săndulești sau altele. Pe când la Călărași s-au distribuit 90.000 lei, Băișoara- 70.000, Mihai Viteazu-80.000 lei, Petrești-70.000, Tureni 90.000 etc.

Roman a explicat că este deranjat nu atât de suma foarte mică primită ci de modalitatea de repartiție, fără să se țină cont de vreun criteriu administrativ, acuzând consilierii județeni de iresponsabilitate.

„Campania electorală s-a terminat în vară, noi suntem mereu într-o campanie, s-a terminat, e cazul să facem politica cetățeanului la modul real și asta nu e doar un slogan…trebuie ținut cont de comanda socială, nu că e Roman de la PSD, primar la Viișoara! Consider că cei care au semnat și au votat nu sunt responsabili, nu au responsabilitatea funcției pe care o dețin. Acei oameni au primit voturile cetățenilor pe care trebuie să-i reprezinte, nu trebuie să conteze culoarea politică a primarului, e cazul să ne apucăm de treabă, nu să facem o continuă campanie electorală” este de părere Ioan Roman.

Primarul a mai amintit de eșecul administrației liberale din ultimii 4 ani care nu a dus la bun sfârșit proiectul centrului de management al deșeurilor, numai la Viișoara costul serviciului de salubritate s-a dublat, cetățenii dând vina pe edilul localității fără să știe că nu are aceste atribuții.

La final și-a îndemnat concetățenii să meargă în număr cât mai mare la vot pentru a-și alege reprezentanții în Parlamentul României. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2