m install
petlinii
nello construct

Primarul din Tritenii de Jos, Valer Sașa, nemulțumit că nu se face drumul județean (VIDEO)

zamblau eugen
floris

Primarul din Tritenii de Jos și-a exprimat nemulțumirea față de faptul că drumul județean care trece prin comună este dat uitării de autoritățile județene, care gestionează acest drum. Drumul a ajuns într-o stare de degradare avansată, spune primarul comunei, iar locuitorii se întreabă când se va repara și acest drum, în condițiile în care în alte zone din județ au început lucrările la drumurile județene.

 

Nemulțumirea a fost exprimată la oîntâlnire a aleșilor PSD din zona Turzii.

Cu această ocazie, consilierul județean Vasile Sălătioan a precizat faptul că în bugetul Consiliului Județean a fost alocată suma de 650.000 de lei, pentru lucrări la acest drum județean, numai că nu s-a mișcat nici un deget ca să se facă ceva. Sălătioan acuză că la baza deciziei de a nu se executa lucrări au stat motive politice, precizând că are și dovezi în acest sens, în opinia sa fiind vorba de un boicot la adresa ”zonelor roșii”, conduse de primari PSD.

Contractul de lucrări la drumul județean a fost încheiat în anul 2011, cu firma Kiat, dar aceasta ”nu a vrut să lucreze”, după cum a precizat consilierul județean Vasile Sălătioan, iar acum contractul este suspendat. ”Noi nu putem demara lucrări, noi am alocat bani”, a spus Sălătioan, în calitatea sa de consilier județean, acuzând executivul Consiliului Județean.

În aceeași situație se află și drmul județean care trece prin Viișoara, dar și podul de la intrarea în Viișoara, care dă de furcă șoferilor, creându-le multe nemulțumiri.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: