m install
petlinii
nello construct

Ziua Internațională a persoanelor cu dizabilități a fost marcată la Teatrul „Aureliu Manea” cu un concert de colinde (Foto + Video)

zamblau eugen
floris

Ziua Internațională a persoanelor cu dizabilități a fost marcată la Teatrul „Aureliu Manea”, printr-un concert de colinde susținut de centrele pentru persoanele cu dizabilități și de câteva instituții de învățământ din zona Turzii.

 

La evenimentul ce a avut loc astăzi, de la ora 14:00, a prezent și Mitropolitul Clujului, Andrei Andriecuț, precum și primarul Turzii, Cristian Matei.

Grădinița „Acoperământul Maicii Domnului” din Poiana, Școala „Simion Balint” din Copăceni, Centrul de Recuperarea „Sfânta Irina”, Grădinița „Prichindelul Isteț”, Grădinița „Dr. Ioan Rațiu”, precum și beneficiarii centrului ambulator de recuperare neuromotorie, au susținut concerte de colinde pe scena teatrului turdean.

Evenimentul a durat aproximativ 90 de minute, într-o atmosferă specifică Sărbătorilor de iarnă. De altfel, la concert a fost prezent și Moș Crăciun, care le-a acordat cadouri copiilor.

Ziua Internațională a persoanelor cu dizabilități este sărbătorită în fiecare an pe data de 3 decembrie, promovând mesajul „Oameni egali – Drepturi egale!”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: