m install
petlinii
nello construct

Google Maps oferă condițiile de trafic din Turda și Câmpia Turzii, în timp real!

floris

Serviciile Google Maps oferă inclusiv condițiile de trafic din interiorul municipiilor Turda și Câmpia Turzii, în timp real! Astfel, conducătorii auto sau persoanele interesate pot studia condițiile de trafic (trafic rapid – trafic lent) direct de pe mobil sau de la PC/laptop.

 

Monitorizarea traficului se efectuează exclusiv pe baza datelor colectate şi prelucrate de companie de la smartphone-urile utilizatorilor care se află în locaţiile respective – şi care au modulul GPS activ şi aplicaţia Google Maps pornită, potrivit informaţiilor furnizate de companie. În aceste condiţii o şosea blocată de maşini în care nu se află niciun utilizator sau puţini posesori de smartphone-uri cu aplicaţia Google Maps instalată şi activă nu va putea fi afişată de aplicaţia companiei ca fiind aglomerată.

Google Android este cel mai utilizat sistem de operare pentru smartphone-uri din România. Aplicaţia Google Maps este disponibilă însă şi pentru alte smartphone-uri, precum Apple iPhone.

Odată îndeplinite cele două condiţii „telefonul tău trimite date anonime către Google, care descriu cât de repede te deplasezi. Când combinăm datele privind viteza ta cu datele privind viteza de la alte telefoane de pe acelaşi drum – din miile de mobile care sunt în mişcare în oraş la un moment dat, ne facem o impresie destul de exactă despre condiţiile de trafic, în timp real”, potrivit datelor de pe blogul oficial al Google. „Combinăm încontinuu aceste date, pe care apoi le trimitem gratuit înapoi către tine prin stratul <<trafic>> din aplicaţia Google Maps. Este un efort aproape zero din partea ta: doar dă drumul la Google Maps pentru mobil înainte de a porni maşina – şi cu cât mai mulţi oameni participă, cu atât mai exacte vor fi informaţiile despre trafic”.

De exemplu, pentru zona municipiului Turda datele de trafic, de la această oră, pot fi vizualizate la adresa:

https://www.google.ro/maps/@46.5640794,23.7906811,14.5z/data=!5m1!1e1?hl=ro

Pentru municipiul Câmpia Turzii, datele de trafic pot fi vizualizate aici:

https://www.google.ro/maps/@46.543309,23.882114,14.5z/data=!5m1!1e1?hl=ro@46.543309,23.882114,14.5z/data=!5m1!1e1?hl=ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: