m install
petlinii
nello construct

Dacă la Turda, PNL-ul joacă după cum îi cântă T9/USR, la Cluj, un deputat USR cere demisia președintelui Consiliului Județean, PNL-istul Alin Tișe!

floris

La Turda, PNL-ul local a început să joace după cum îi cântă T9/USR, distribuindu-le acestora propriile postări de pe Facebook, dându-le ”like”-uri și alte emoticoane favorabile sau îmbrățișând strategia acestora, ca și cum s-ar pregăti de ”măritat” pentru 2020. În schimb, la Cluj-Napoca, un deputat USR cere demisia liderului PNL Alin Tișe, președintele Consiliului Județean!

 

Este vorba de deputatul Adrian Dohotaru (USR), care consideră că Alin Tișe trebuie să-și dea demisia de la șefia Consiliului Județean, după eșecul înregistrat cu Centrul de Management Integrat al Deșeurilor, care ar fi trebuit să funcționeze la nivel județean și din cauza căruia gunoaiele din județ (inclusiv cele din Turda și Câmpia Turzii!) sunt transportate tocmai până la Odorheiu Secuiesc, generând costuri suplimentare pentru populație.

”Am cerut un corp de control al prim-ministrului cu privire la ilegalitățile și incompetențele de gestionare a deșeurilor. Încă se lasă așteptat, deocamdată a venit la Pata Rât viceprim-ministrul și ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu. Am participat la întâlnirile de la Pata Rât și de la Prefectură. Ministra a cerut demisia conducerii Gărzii de Mediu Cluj. Demisia ar trebui să vină, în primul rând, din partea preș. Consiliului Județean, Alin Tișe, care a promis încă de acum 7 ani un Sistem Management Integrat al Deșeurilor (SMID) care să fie funcțional”, a declarat deputatul USR, Adrian Dohotaru.

la începutul lunii septembrie 2017, Alin Tișe a făcut mișto de deputatul USR, care a lansat ideea unui control la Consiliul Județean Cluj.

”Ca urmare a interpelării formulate de unul dintre deputații clujeni, ce s-a făcut remarcat până în prezent mai puțin prin modul în care a promovat în Parlament interesele clujenilor și mai mult prin gestul de a mânca din gunoi, solicitare prin care a cerut trimiterea la Consiliul Județean Cluj a Corpului de Control al Primului-Ministru, se impune a fi precizate următoarele:

Una dintre cerințele de bază, pentru a putea promova interesele clujenilor, este de a cunoaște legea, singura în limitele căreia se pot derula activitățile instituțiilor publice. Este însă exact ce îi lipsește deputatului respectiv! Doar așa se poate explica faptul că nu cunoaște un lucru elementar, faptul că acel Corp de Control al Primului-Ministru nu are niciun fel de competență legală de a verifica aspecte ce țin de activitatea unei autorități publice autonome cum este Consiliul Județean Cluj!”, a spus atunci, Alin Tișe.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: