Live Video
 

maxiprest mai2018

PSD Cluj: Tratament medicamentos pentru ameliorarea stării dlui. Alin Tișe!

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Guvernul PSD prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală a alocat  670,367,594 de lei pentru obiective de dezvoltare și modernizare ale județului, fonduri pe care GUVERNĂRILE DE DREAPTA AU FOST INCAPABILE SĂ LE TRIMITĂ CLUJULUI!

 

„Alin Tișe face un circ ieftin și se comportă ca un baron local autentic, trimițând alegații politice în numele Consiliului Județean Cluj, o instituție care trebuie să se ocupe de administrație, nu de politică! Faptul că este frustrat și că PNL Cluj, prin baronii săi locali, Sorin Apostu, Horea Uioreanu sau Radu Bica s-au remarcat mai mult prin scandaluri de corupție decât prin realizări administrative, trebuie să-i dea de gândit!

PNL Cluj nu a sprijinit în ultimii ani obiectivele județene și regionale ale Clujului, în perioada Guvernului Cioloș, Clujul fiind abandonat de orice investiție guvernamentală!

În loc să continue în minciună, îi solicit lui Alin Tișe să se întoarcă la problemele județului, cât despre alte acuzații politice, îi recomand un PSIHIATRU care să-i prescrie un tratament medicamentos pentru ameliorarea stării acestuia” a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...