m install
petlinii
nello construct

Nasra se „leapădă” de colegii cu ritualuri controversate”!

floris

După apariția in spatiul public a articolului cu titlul: EXCLUSIV: Imagini de la ritualurile masonice de la Câmpia Turzii organizate de consilierul judeţean Petre Pop!, publicat pe site-ul campia-express.ro, în care Consilierul Judetean PSD, Petre Pop, si o parte din consilierii locali din acelasi partid au fost acuzati ca desfășoară ritualuri controversate, Președintele PSD CLUJ a declarat ca organizatia pe care o conduce se DEZICE CATEGORIC de asocierea cu acesti colegi.

 

„În vara anului trecut am început un nou proiect politic al organizației PSD Cluj, alături de tineri și colegi cu experiență, de la consilieri locali la primari, un proiect care a obținut rezultate bune la alegerile parlamentare.

Astăzi, îi asigurăm pe clujeni și pe toți membrii PSD Cluj că procesul continuă, dorim să fim mai buni și mai uniți pentru a sprijini proiectele comunităților, însă NE DEZICEM CATEGORIC de asocierea unor colegi cu organizații de acest tip.

Rezolvarea problemelor cetățenilor și dezvoltarea comunităților noastre trebuie să fie preocupările curente ale politicienilor, nu activități sau ritualuri controversate!” transmite Horia Nasra. 

Citește și: 

VIDEO – Consilierul județean PSD, Petre Pop, neagă că ar fi mason! Zice că e membru al Cavalerilor de Malta!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: