marian morar
m install
nello construct

Petre Pop critică programul de Ziua Unirii, de la Câmpia Turzii

zamblau eugen

Consilierul județean PSD, Petre Pop, critică programul de Ziua Unirii de la Câmpia Turzii, susținând că ”este cel mai slab program de Ziua Unirii din ultimii 27 de ani”.

”Anul 2017 a început la Câmpia Turzii cu un fiasco de ”Ziua Culturii Naționale” si a marelui poet Mihai Eminescu si continua pe data de 24 Ianuarie de ”Ziua Unirii”, cu un spectacol de avarie, o improvizație de moment. Nu este normal ca o sărbătoare istorică importantă, in apropierea a 100 de ani de la Marea Unire, în condițiile in care oamenii sunt liberi să ignori sau să faci o activitate culturală de mântuială, invocând lipsa fondurilor, dar te lauzi ca nu ai consumat 35 de miliarde de lei, bani ce stau in contul primăriei.

Nu este normal ca membrii celor două ansambluri folclorice Mugurelul si Ardeleana, alaturi de Fanfara Promenada să nu fie recompensați pentru activitatea (singura) prestată. Este cel mai slab moment cultural a orasului nostru în ultimii 27 de ani.”, a comentat Petre Pop.

Recent, Petre Pop a criticat administrația locală și cu ocazia aniversării Zilei Culturii Naționale.

”Trebuie să ne respectăm reperele culturii nationale, lucru care nu se poate realiza prin amatorism si mediocritate artistică. In perioada 2012-2016 colegii nostri de la Turda veneau la spectacolele organizate la Palatul Cultural Ionel Floasiu, nu de putine ori am fost sunat să le oprim bilete sau locuri in sala, astăzi asistăm la o degradare a vietii culturale, aceiasi organizatori, simpatizanti ai conducerii, personaje cu limite si deficente culturale, care organizeaza spectacole trase la indigo, de slaba calitate.

Turda a făcut un pas mare, își recapătă identitatea si traditia culturală. Bravo lor! Regretabil pentru noi!”, a spus, atunci, consilierul județean PSD.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2