marian morar
m install
nello construct

Consilierul Horațiu Bretoiu și-a dat demisia din Consiliul Local Câmpia Turzii!

zamblau eugen

Consilierul local Horațiu Bretoiu și-a dat demisia din funcția de ales local în Consiliul Local Câmpia Turzii. Horațiu Bretoiu a fost ales pe listele PMP, la alegerile din luna iunie a acestui an. Însă, în sânul PMP Câmpia Turzii au avut loc unele tulburări, în ceea ce privește conducerea formațiunii politice.

În plină campanie electorală pentru Parlament, actualul lider al PMP Câmpia Turzii, Marian Morar, i-a solicitat demisia lui Horațiu Bretoiu, acuzând că acesta ar ocupa funcția de consilier local ilegal, în condițiile în care a fost exclus din PMP în luna aprilie a acestui an, deci înainte de alegerile locale. 

”Cer public, lui Horatiu Bretoiu, demisia din functia de consilier local PMP, functie pe care in urma excluderii din partid, o ocupa ilegal de peste 5 luni, profitand de intelegeri obscure cu penalul Adrian Gurzau!”, a scris Marian Morar pe o rețea de socializare, în plină campanie electorală. Asta după ce PMP-iștii din gruparea lui Horațiu Bretoiu au fost mai apropiați de PNL în campania electorală pentru alegerile parlamentare, existând zvonuri că s-ar fi înscris în partidul condus de primarul Dorin Lojigan.

Conform unor zvonuri, Horațiu Bretoiu ar fi discutat cu toți membrii care erau pe lista pentru Consiliul Local, sugerându-le să demisioneze toți din PMP, astfel încât partidul condus în prezent de Marian Morar să se afle în imposibilitatea de a-și numi un înlocuitor în Consiliul Local, consilier PMP.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2