marian morar
m install
nello construct

Mircea Irimie: Am ales să fac un pas în lateral…

zamblau eugen
floris

Deputatul de Turda, Mircea Irimie, spune că decizia privind neocuparea primei poziții pe lista pentru Camera Deputaților din partea ALDE, singura care în urma unor calcule ar fi avut potențial de eligibilitate, i-a aparținut în totalitate, după unele discuții cu copreședinții Daniel Constantin și Călin Popescu Tăriceanu.

”Nu este nici o tensiune în cadrul ALDE Cluj. Toți suntem deciși să facem treabă și să contribuim pentru campania electorală. În urma unor analize, s-a considerat că doar locul 1 de la Camera Deputaților poate fi eligibil. Eu am avut o discuție cu domnii Daniel Constantin și Călin Popescu Tăriceanu, care m-au rugat să cedez locul doamnei Steluța Cătăniciu. Am ales să fac acest lucru. După aceste discuții am luat toate aspectele în calcul și am ales să fac un pas în lateral, fără nici o tensiune! Rămân copreședinte ALDE Cluj, vicepreședinte la nivel național și rămân un membru activ, în rezerva de cadre a partidului, dornic de muncă, realizări și dezvoltarea României!

Doresc să precizez faptul că imediat după alegerile locale, familia mi-a spus: „Gata! Nu vrem sa mai fim umiliți”. Este vorba despre toate acele pagini false prin care am fost atacat și denigrat, pagini care acum au ”murit”.  Deci primul motiv pentru care am renunțat să mă înscriu într-o nouă cursă electorală este familia.”, a spus deputatul Mircea Irimie, care a lăsat să se înțeleagă că în cazul în care ALDE va intra în viitorul Guvern al României, ar putea primi o funcție ulterioară.

Pe lista ALDE Cluj, turdeanul Ovidiu Micu se află pe locul 5 pe lista pentru Camera Deputaților. În prezent, Ovidiu Micu este consilier local în Consiliul Local Turda și copreședinte al ALDE Turda.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: