marian morar
m install
nello construct

Daniela Pîrlea – candidat PSD la Consiliul Local Turda

zamblau eugen

Vă prezentăm echipa de consilieri PSD Turda, o echipă de oameni tineri, dar şi oameni cu experienţă,  profesioniști și de bună-credință, cu dorinţa de a se implica și de a schimba lucrurile în bine! O echipă de profesioniști pentru Turda! Turda are nevoie de un bun manager și de o echipă performantă care să aibă capacitatea de a construi programe și proiecte viabile, de a găsi soluţii concrete pentru dezvoltarea pe termen scurt, mediu și lung a comunității noastre.

Aceasta este echipa de consilieri PSD Turda, oamenii care vor contribui cu experiența, viziunea și eforturile lor, la un viitor mai bun al acestui oraș

Pîrlea Daniela – candidat PSD la Consiliul Local Turda

Mă numesc Daniela Pîrlea, sunt căsătorită, am un copil de 15 ani și candidez la funcția de consilier local din partea PSD. Am absolvit Facultatea de Fizică din cadrul Universității Babeș –Bolyai Cluj-Napoca și Facultatea Management Financiar Contabil Bucuresti specializarea Contabilitate și Informatica de Gestiune, Universitatea Spiru Haret București. În anul 2015 am absolvit cursurile Facultatea de Matematică și Informatică, Universitatea Babeș –Bolyai Cluj-Napoca, nivel Master specializarea Matematica Didactică.
Am peste 10 ani de când activez în cadrul Partidului Social Democrat Turda iar, din 2015 sunt vicepreședinta OFSD Turda. În prezent sunt profesor titular la Școala Profesională Poiana Turda. Am o experiență didactică de peste 15 ani. Ca profesor sunt preocupată de creșterea interesului elevilor pentru știință, pentru scoala în general. În calitate de viitor consilier local vreau să mă implic cu precădere asupra unor proiecte ce privesc școlile din Turda. Unul dintre aceste proiecte ar fi introducerea programului ,,After School” pentru elevi în cât mai multe școli din Turda, folosind finanțări europene. Programul ,,After School” pentru elevi este un serviciu în beneficiul comunității, construit pentru a veni în sprijinul copiilor, parinților și școlii.
Programul este proiectat pentru a oferi elevilor servicii de supraveghere după terminarea orelor de curs, programe educative, asistenţă pedagogică, asistenţă psihologică, activităţi recreative, consultații, meditații. Scopul unui astfel de program este asigurarea unui cadru securizat de petrecere a timpului liber, prevenirea abandonului şi eșecului şcolar. Doar împreună cu dumneavoastră dragi turdeni avem ocazia ca pe 5 iunie să oferim copiilor noștri șansa la o educație mai bună și un viitor mai bun.

Pentru un oraș modern, prosper și european!
Pentru că ‪iubim Turda! Împreună reconstruim Turda!‪ ‎Împreună pentru Turda‬! Matei Cristian Primar pentru Turda!

Comandat de PSD CLuj Realizat de Geflo Media SRL Cod Mandatar 21160002

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2