m install
petlinii
nello construct

Matei Cristian: „De ce Turda nu este astăzi orașul modern și european pe care îl dorim?”

zamblau eugen
floris

De ce în alte localități se poate? De ce la Sebeș se poate? De ce la Oradea se poate? De ce în multe alte localități de talia Turzii și nu numai, se poate? Nu trebuie decât să creăm condiţiile pentru ca Turda să se dezvolte. Suntem mândri că suntem turdeni și iubim Turda, dar astăzi Turda nu este cum ar trebui să fie.

Este suficient să ieșim în stradă, să mergem în oricare din cartierele Turzii, în Colonia de ciment, în Poiana, în stradă, oriunde în Turda, și vedem multe lucruri de care ne este rușine. Ne este rușine de prea mult timp de mizeria, nepăsarea sau lipsa de interes din jurul nostru. Aceste lucruri trebuie să se schimbe.
O strategie de dezvoltare bazată exclusiv pe turism nu va ţine de foame. Turda are mult potențial, oameni extraordinari, amplasament strategic lângă un nod rutier important, parc industrial. Investitorii au venit la Turda și la fel cum au venit au și plecat, pentru că s-au izbit de un zid de beton al lipsei de interes, al incompetenței sau al birocrației.

Sume de ordinul milioanelor de euro au fost pierdute, au fost luate împrumuturi peste împrumuturi iar Turda și cetățenii ei se sufocă astăzi în datorii.
Încă nu este prea târziu. Turda se poate dezvolta prin atragerea de investiții si investitori, cu fonduri europene și cu ajutorul finanțărilor obținute din toate sursele posibile. Ştiu cum să atrag investitori, cum se accesează fondurile europene, cum se implementează proiectele europene şi am dovedit acest lucru în ultimii ani. Trebuie doar să știi și să vrei! Turda poate fi așa cum ne dorim! Pentru că ‪#‎iubimTurda‬! Împreună reconstruim Turda!

Matei Cristian- presedinte PSD Turda

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: