marian morar
m install
nello construct

Partidul M10 a pus bazele unei filiale la Câmpia Turzii (VIDEO/FOTO)

zamblau eugen

Partidul M10, condus de fostul ministru al Justiției și actual europarlamentar – Monica Macovei, a pus bazele înființării unei filiale la Câmpia Turzii. Evenimentul a avut loc sâmbătă după-amiază, la localul Moara cu Noroc din localitate. 

 

La constituirea filialei locale a partidului M10 au fost fi prezenți: conf.dr. Adrian Papahagi – membru al Comitetului de Inițiativă Național și membru fondator al partidului M10, Adela Mîrza – coordonator NV Partidul M10, Horațiu Anca – departamentul comunicare si HR al M10 și Horațiu Hatos – coordonator local al filialei M10.

”Ni se alătură oameni de cea mai bună calitate, mulți mici întreprinzători. Pe ei cade greul comunității, după marele jaf național. Nimeni nu poate reînvia marea industrie distrusă de directori veroși, firme căpușă, politicieni mafioți și pseudo-investitori strategici, ca rușii de la Mechel. Comunitățile sinistrate de prăbușirea industriei ceaușiste vor reînvia prin mii de mici inițiative, nu prin proiecte faraonice, de care statul român este oricum incapabil.

Este datoria noastră să fim alături de micii întreprinzători și să luptăm pentru libertate economică și stat minimal. Azi statul minimal pare o noțiune de avangardă, dar în câțiva ani va fi pe toate buzele. Acesta e rolul avangardei: să propage ideile excentrice azi și universal acceptate mâine. (…)

În anii 2010, discursul avangardei politice trebuie să fie statul minimal. Statul nu trebuie să ne dea și să ne facă, ci să ne lase în pace. Să lase țara să se dezvolte, să nu sufoce întreprinzătorii, să nu falsifice piața prin favorizarea unei clientele și persecutarea firmelor oneste.

Cred înainte de toate în libertate. Prin cei liberi și puternici se va ridica România.”, a apreciat clujeanul Adrian Papahagi, membru fondator al M10, după întâlnirea de ieri de la Câmpia Turzii.

În cadrul întâlnirii, cei prezenți au anunțat că-și propun o listă de consilieri locali cu oameni curați, apreciați în comunitate, care au demonstrat că au făcut ceva, inclusiv un candidat la Primărie, obiectivul fiind minim un procent de 10%. Papahagi le-a vorbit celor prezenți că nu înțelege cum oamenii votează tot ”partidele mari”, făcând trimitere la PSD și PNL, în condițiile în care cei mai mulți corupți politici provin din cele două formațiuni politice, spunând că acest mod de gândire al alegătorilor trebuie schimbat, dacă ne dorim un progres în România. 

În cadrul întâlnirii, Adela Mîrza, care este angajată la Tetarom (care se ocupă de parcuri industriale în zona Jucu), a spus că Tetarom a intenționat să deschidă un parc industrial la Câmpia Turzii, dar… autoritățile nu au vrut asta! Vorbitorii au spus că, probabil, este vorba de o inițiativă care vizează căpușarea banului public, fără a se realiza parcul industrial prin societatea subordonată administrației locale. O altă informație interesantă prezentată în cadrul întâlnirii a făcut referire la ”un tânăr care a făcut campanie pentru PDL”, iar acum ar fi trecut la PSD, fiind angajat în administrația locală sau într-o societate aflată sub patronajul administrației locale (informație furnizată de Horațiu Anca).

Vezi mai jos un videoreportaj cu transmisiunea LIVE efectuată de TurdaNews, dar și câteva fotografii de la eveniment:

 

 

Foto: Gelu Florea

Posted by TurdaNews on 3 Octombrie 2015

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2