marian morar
m install
nello construct

Autostrada Turda-Sebeș nu este o prioritate pentru guvernul Ponta, acuza liberalii!

zamblau eugen

Căzută parcă în dizgrația Guvernului, autostrada Turda-Sebeș trebuie să devină o prioritate națională. Avem nevoie de finalizarea cât mai urgentă a acestui proiect, consideră co-președinții tinerilor PNL, din Alba și Cluj, respectiv Radu Cristian și Ioan Bîldea.

Deși premierul Ponta se lăuda că lucrările la autostrada Turda-Sebeș se vor finaliza până în octombrie 2016, la cum evoluează proiectul, este clar că vor exista întârzieri mari. Aceste întârzieri se vor datora în principal lipsei de capacitate managerială a CNADNR și a dezinteresului Ministerului Transporturilor, acuză liberalii.

”Autostrada cu termen de finalizare electoral, a fost împărțita în patru loturi: primul de 17 km, al doilea de 24 km, al treilea 12 km și al patrulea 17 km. Momentan se lucrează pe toate cele patru loturi, dar din cele patru loturi doar 80% din lotul 4 are autorizație de construcție.

Firmele care au câștigat licitațiile au capacitatea de a respecta termenele asumate, însă procedurile birocratice și piedicile apărute pe parcurs duc la amânări de termene nepermise.

În loc să se implice activ în deblocarea situațiilor care generează întârzieri, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din Romania, beneficiarul lucrărilor, pare a fi lipsită de reacție și interes. Rezolvarea oricărui blocaj durează săptămâni sau chiar și luni de zile. Ministerul Transporturilor se face că plouă.

Pare din ce în ce mai clar faptul că am fost mințiți de la început cu privire la termenul de finalizare. Drept urmare, solicităm public domnului Iulian Matache, Ministrul Transporturilor, să comunice când va fi deschisă circulației autostrada Turda-Sebeș. Totodată solicităm o implicare directă în acest proiect, pentru că noi, nu ne mai dorim o nouă experiență Bechtel sau Centura Vâlcele-Apahida, unde lucrările nu doar ca au costat de câteva ori mai mult decât s-a estimat inițial, dar au fost întârziate ani de zile. Dorim ca autostrada Turda-Sebeș să devină o prioritate națională, pe care să circulăm și noi, nu doar copiii noștri”, se precizează într-un comunicat de presă transmis de cei doi tineri liberali.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2