m install
petlinii
nello construct

La Turda se dispută „paternitatea” proiectului privind scoaterea traficului greu din oraş

floris

Autostrada Transilvania ar urma să fie legată de varianta ocolitoare sud-est Vâlcele – Apahida prin comunele Sănduleşti şi Tureni, a anunţat în urmă cu ceva timp Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Cluj.

Costurile pentru realizarea legăturii între Autostrada Transilvania şi centura Vâlcele – Apahida sunt estimate la 5 milioane de euro. Pentru executarea tronsonului de 6 km, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Cluj (DRDP) va organiza anul viitor o licitaţie publică.

Proiectul ar avea ca şi beneficii printre altele şi degrevarea municipiului nostru de traficul greu, fluidizarea circulaţiei impunîndu-se ca un element de strictă necesitate în actualele condiţii.

Între timp viceprimarul Turzii, Lucian Nemeş, aminteşte că a fost parte a programului său electoral, iar primarul Tudor Ştefănie replică următoarele: "Proiectul privind legarea A3 de centura Clujului este unul mai vechi şi că nu Lucian Nemeş l-a conceput!".

Până nu demult, în viziunea unor politicieni, centrura de ocolire a Turzii era inutilă atâta vreme cât se poate circula pe autostradă de la Gilău la Câmpia Turzii… 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda