marian morar
m install
nello construct

Mihai Szeplekan, consilierul judeţean care a fost în toate comunele judeţului!

zamblau eugen

Mihai Szeplekan, consilier judeţean PNL, dar şi cel mai tânăr consilier judeţean, este printre puţinii (dacă nu chiar singurul!) care ştie toate localităţile judeţului, indiferent în ce cătune se ascund. Asta pentru că a fost peste tot, pentru a discuta cu oamenii sau pentru a participa la diverse evenimente locale, cu sau fără tentă politică.

 

El spune că este obligatoriu să cunoască problemele judeţului, pentru că în 2012 îşi doreşte funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean.

„Sunt genul care sprijin orice iniţiativă, atunci când e benefică oamenilor. Susţin construcţia spitalului de urgenţă de la Floreşti, chiar dacă e un pic mai departe de zona Turda – Câmpia Turzii. Însă, contează că va crea locuri de muncă la care pot avea acces şi oamenii din această zonă, încă din faza de construcţie. În acest sens, vă pot da ca exemplu fabrica Nokia de la Jucu, realizată în perioada în care Consiliul Judeţean era condus de PNL, unde lucrează multe persoane din această zonă. Susţin şi construcţia stadionului Cluj Arena, unde cred că se vor crea circa 200-300 de locuri de muncă, în cadrul unei structuri complexe, care pe lângă terenul de fotbal va avea săli de fitness, baruri, saună etc. Cred că după realizarea acestui obiectiv, activitatea sportivă şi culturală a judeţului se vor dubla, ceea ce ar putea duce la relansarea economiei judeţului, pentru că atât activităţile sportive, cât şi cele culturale, implică activităţi economice complexe. Apoi, susţin votarea unui buget pein care să ajutăm centrele sociale care sunt în subordinea noastră sau pe care ne-am angajat să le susţinem. E vorba de centrele de îngrijire a bătrânilor, a copiilor străzii, a orfanilor, a celor care au diverse probleme de natură medicală. Ei nu prea au de unde să primească sprijin”, spune Mihai Szeplekan.

Întrebat dacă ar avea şi alte soluţii la unele probleme, consilierul judeţean PNL a făcut referire la preconizata construcţie a centurii de ocolire a municipiului Turda. „Am citit la voi că în vară va fi licitaţia pentru construirea centurii de ocolire. E foarte bine că se face, pentru că zona avea nevoie de aşa ceva. Însă, ţin să reamintesc soluţia liberală din 2008, când s-a spus că e mult mai ieftin să se facă o şosea, care să lege actualul drum Turda – Cluj de autostrada Transilvania, undeva în zona Tureni, decât să se facă efectiv o centură de ocolire. Rolul ar fi fost acelaşi, însă nu ar fi costat 10 milioane de euro, cât se preconizează a fi centura de ocolire a municipiului Turda, ci doar 5 milioane de euro. Iar cu celelalte 5 milioane de euro s-ar fi putut face altceva. Cred că politicienii trebuie să ia în calcul permanent soluţiile cele mai eficiente pentru banul public”, susţine Szeplekan.

 

„Vreau să fiu vicepreşedintele CJ Cluj, din 2012!”

Mihai Szeplekan este o prezenţă activă în zona Turda – Câmpia Turzii. „Simt că oamenii din zonă sunt călduroşi, sunt oameni de cuvânt. Am fost şi de sărbători aici, am fost alături de organizaţia PNL din Câmpia Turzii şi de cetăţenii din zonă. Mă bucur că prin intermediul presei, dar şi a prezenţei mele în zonă, lumea mă opreşte pe stradă pentru a-mi spune problemele sau chiar am fost oprit doar pentru a fi felicitat. De aceea am iniţiat şi o formă de audienţe online, prin intermediul internetului. Cei care vor să-mi transmită ceva, pot să intre pe site-ul meu (www.mihaiszeplekan.ro), iar acolo au butonul Contact, de unde-mi pot trimite problemele pe care le întâmpină, iar eu voi încerca să-i ajut. Deja am fost contactat de circa 30-40 de persoane din Turda, care mi-au transmis problema taxei de salubritate. Am înţeles că există nemulţumiri, pentru că vor fi obligaţi să meargă la Primăriei trimestrial, pentru plata taxelor, iar pe de altă parte mi-au sesizat faptul că s-a majorat cu aproape 50% taxa de salubritate pe cetăţean, ceea ce mi se pare foarte mult, mai ales în vremurile actuale. Oamenii trebuie să înţeleagă că dacă vor înghiţi tot ceea ce li se impune, cei care-i conduc nu vor avea nici o problemă să le impună noi biruri sau să le majoreze mult prea mult pe cele actuale”, a mai spus consilierul judeţean liberal.

Evident, dacă tot e prezent în zonă atât de des, Mihai Szeplekan şi-a format o părere şi despre cele două organizaţii locale ale PNL. „Câmpia Turzii este cea mai activă şi mai bună organizaţie din judeţ, atât la seniori – condusă de avocatul Dorin Lojigan, cât şi la tineret – condusă de Mircea Varga. Mă bucur că încep să se mişte lucrurile cât mai bine în cadrul organizaţiei din Turda. Am încredere în ei şi consider căî vor face o treabă bună”, a apreciat Mihai Szeplekan, pe scurt, activitatea celor două organizaţii.

 

„Voi fi în zonă cel puţin săptămânal”

Pentru acest an, Mihai Szeplekan îşi propune să fie la fel de activ în zona Turda – Câmpia Turzii. „Dacă m-aţi văzut aşa de pornit încă de la început de an, vreau să vă spun că voi fi în zonă cel puţin săptămânal, iar din luna februarie voi începe audienţele cu cetăţenii, la sediile PNL din Turda şi din Câmpia Turzii. Bineînţeles, după cum am mai spus, oamenii mă pot contacta şi prin intermediul internetului, în orice zi, la orice oră. Dacă îşi lasă datele de contact, eu îi voi contacta ulterior, pentru eventuale amănunte”, a mai precizat Mihai Szeplekan.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente
AdSense grafic right 2