Live Video
 

Mircea Irimie: TURDA FRUMOASĂ – SALINA TURDA ȘI ZONA BĂI SĂRATE

Dragi turdeni, unii candidaţi au ales să denigreze şi să posteze fotografii sau filmări cu imagini mai puţin frumoase din Turda. Într-adevăr sunt multe lucruri adevărate şi supărătoare şi foarte multe de făcut. Se doreşte adunarea nemulţumirilor într-o atitudine civică, care să răbufnească.

Eu am ales să postez frumuseţile şi valorile pe care Turda le are. Turda are o istorie impresionantă, o aşezare geografică favorabilă, dar mai ales un potenţial extraordinar şi resurse deosebite.

Consider că avem toate motivele să iubim Turda şi să fim mândri că suntem turdeni. Şi mai cred că este nevoie de cineva care să unescă toate energiile pozitive, spiritul constructiv şi minţile luminate pentru a se pune în valoare întregul potenţial care să transforme Turda într-un oraş prosper.

ÎMPREUNĂ PENTRU TURDA!

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa redactia@turdanews.net.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...