m install
petlinii
nello construct

Mixurile turdeanului Ovidiu Mureșan – VEVE, în această noapte la Partydul Kiss FM!

floris

În această seară, în cadrul emisiunii Partydul KissFM, difuzată de radioul cel mai ascultat în România, cei interesați se pot delecta cu mixurile realizate de un turdean! Este pentru a treia oară când Ovidiu Mureșan ”Veve” reușește să ajungă în această postură!

”Tocmai am fost anuntat ca o sa am un after party guest mix, daca puteti sa faceti  un  anunt scurt, sa stie si lumea, VEVE cu set de after party din nou la Kiss FM!

ca sa stie si  iubitorii de muzica electronica. Va  multumesc si va astept de seara live http://www.kissfm.ro. De la ora 4.00”, ne-a transmis Ovidiu Mureșan ”Veve”.

Ovidiu Mureșan sau VEVE cum e cunoscut in mediul online, s-a nascut pe 3 Octombrie 1993 in Turda, Cluj. Inceputurile muzicii de club s-au intamplat la varsta de 16 ani, cand s-a apucat de muzica la modul mai serios, invatand tainele disc jockey-ului.

Lucrul care il defineste cel mai bine este constituit din senzatia energica pe care muzica sa o ofera. Chiar si pseudonimul sau il reprezinta, fiind carismatic si plin de energie pozitiva, de asemenea carisma sa este reprezentata de combinatiile muzicale si mixurile inedite pe care acesta le concepe cu usurinta datorita faptului ca fiecare om este nascut pentru ceva anume, iar VEVE caraterizandu-se cel mai bine prin muzica.

Genurile de muzica pe care acesta le abordeaza sunt foarte diversificate, adaptandu-se foarte usor unui public mai mic sau mai mare.

Mai multe mixuri ale lui VEVE se pot gasi pe link-ul urmatorhttp://mixcloud.com/VEVE4KISS

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda