Live Video
 

Substanță ciudată iese din pământ, pe o stradă din Câmpia Turzii! Alertă! Zona a fost izolată! (VIDEO)

O substanță necunoscută a ieșit pe marginea drumului, în această seară, pe strada Aurel Vlaicu din Câmpia Turzii. Primarul Dorin Lojigan a alertat Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență și Garda de Mediu! Interesant este că, aproximativ în aceeași zonă, în 2012 s-a mai semnalat un caz similar!

 

”Ca urmare a sesizărilor cetățenilor din zona str. Al. Vlaicu și a consilierului local PNL Dan Bradu am intervenit de urgenta alături de colegii de la Pompieri, Politie, Salubritate și Domeniul Public in vederea identificării cauzelor unor scurgeri de lichid suspect pe str. Al. Vlaicu. Conform atribuțiilor de președinte al Comitetului Local pentru Situații de Urgenta am luat măsurile de izolare a perimetrului apoi am anunțat prin serviciul 112, Inspectoratul Judetean pentru Situații de Urgenta precum și Garda de Mediu.”, a scris primarul Dorin Lojigan pe contul său de Facebook.

Substanța lichidă de origine necunoscută iese din pământ și are o reație, ca și cum ar ”fierbe”.

Interesant este că un incident similar s-a produs și în anul 2012, despre care TurdaNews a relatat. Ciudățenia este și mai mare, întrucât și atunci s-a produs spre seară, aproximativ la aceeași oră!

Citește și:


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...