marian morar
m install
nello construct

Un site de știri din Câmpia Turzii, virusat, a devenit platformă pentru atacuri cibernetice!

zamblau eugen

Siteul campia-express.ro, care-i aparține lui rareș Morar, a fost hăkuit de câteva zile, devenind periculor pentru orice persoană care mai accesează acel site! programele antivirus atenționează că domeniul campia-expres.ro a devenit un domeniu de atac cibernetic, cei care accesează siteul riscând să li se fure date personale sau să li se infecteze softul de pe propriul PC, datorită softului rău intenționat care i se instalează pe propriul calculator, la accesarea siteului virusat.

Avertismentul este lansat și de Google, la o simplă căutare a siteului. Google îți dă domeniul siteului, însă avertizează: Acest site poate dăuna computerului dvs.

”Mesajul „Acest site poate dăuna computerului dvs.” se afișează când este posibil ca un site, pe care doriți să-l accesați, să permită unor programe să instaleze software rău-intenționat pe computer.

Ce se întâmplă dacă accesați site-ul?

Software-ul rău-intenționat poate permite unor programe nedorite să fure parole și numere de card de credit, vă poate încetini computerul sau poate modifica rezultatele căutării. Vă recomandăm să nu accesați site-ul până când acest mesaj nu dispare din rezultatele căutării.”, au explicat cei de la Google, care au precizat că nu vor elimina această atenționare decât după ce propriearul siteului își rezolvă problema.

Deși au trecut câteva zile din momentul în care siteul a fost compromis, proprietarul siteului încă nu a făcut nimic. Ba mai mult, în varianta print a publicației se face reclamă spre domeniul de internet campia-express.ro, care vă poate infecta PC-urile (laptopurile, smartphoneurile, tabletele) în caz că-l accesați!

Conform siteului SimilarWeb.com, siteul campia-eXpress.ro ar avea cam 3.500 de vizite pe lună.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2