Live Video
 

maxiprest mai2018

120 de copii au încântat audiența la Școala Teodor Murășanu (VIDEO/GALERIE FOTO)

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Seara trecută la Școala Teodor Murășanu din Turda a avut loc un amplu program artistic susținut de elevii unității de învățământ alături de colegii lor de la alte două instituții din localitate.

 

Au participat aproximativ 120 elevi, o parte dintre aceștia au fost de la Școala Gimnaziala ,,Horea, Cloșca și Crișan" și Școala Gimnaziala ,,Avram Iancu'' Turda.

Sala festivă s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru părinții și cadrele didactice venite să-i susțină pe micii artiști care au prezentat scenete și cântece de iarnă, colindele tradiționale românești, dar și melodii cunoscute din repertoriul internațional, au încântat audiența.

La final și-a făcut apariția și mult așteptatul Moș Crăciun cu darurile sale, acesta răsplătindu-i pe cei mici cu cadouri pe măsura cumințeniei lor.

Evenimentul a beneficiat de prezența consilierilor locali Daniela Pîrlea, Iulia Sămărtinean și Emil Moldovan.

„Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă linişte, căldura şi armonie în suflet. Crăciun fericit şi un An Nou plin de împliniri! Mulțumesc  domnului primar Cristian Matei,  Primăriei și Consiliului Local Turda, colectivului Școlii Gimnaziale ,,Teodor Murășanu'', elevilor,  părinților pentru sprijinul și implicarea oferita în acest an calendaristic” a spus la final de eveniment, directorul școlii Teodor Murășanu, Gianina Matei.  


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...