m install
petlinii
nello construct

Elevii de nota 10 ai Clujului au fost premiați de Consiliul Județean

floris

În cadrul unei festivități ce a precedat ședința ordinară a Consiliului Județean Cluj de luni, 30 octombrie 2017, președintele forului administrativ județean, domnul Alin Tișe, i-a premiat pe elevii care au obținut media 10,00 la testele naționale pentru admiterea la liceu, precum și pe absolvenții de liceu care au obținut media 10,00 în urma probelor susținute la examenul de Bacalaureat, sesiunea 2017.

 

,,A fost pentru mine o mare onoare să premiez acești elevi de excepție care ne-au  dovedit, odată în plus, faptul că prin foarte multă muncă, ambiție și pasiune poți atinge performanțe cu adevărat remarcabile. Îi felicit, de asemenea, pe părinții și pe dascălii acestora, cei care le-au îndrumat, de-a lungul timpului, pașii în drumul spre succes, asigurându-i de tot respectul meu și de întreaga susținere a forului administrativ județean pentru derularea în cele mai bune condiții a actului educațional”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

Alături de diplomele de excelență acordate cu acest prilej, tinerii au primit în cadrul ceremoniei şi o sumă de bani, în cuantum de 1.000 de lei/elev pentru cei 21 de elevi care au obţinut media 10,00 la testele naționale pentru admiterea la liceu, respectiv suma de 2.000 de lei pentru cei 11 elevi care au obţinut media 10,00 la examenul de Bacalaureat.

Totodată, ca o recunoaștere a acestui succes de echipă și a meritului pe care profesorii și conducerea unităților de învățământ l-au avut în ceea ce privește obținerea acestor performanțe, le-au fost conferite diplome de excelență și celor 17 școli din care provin elevii de 10 ai Clujului.

Biroul de presă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: