Live Video
 

maxiprest mai2018

Colegiul Tehnic Victor Ungureanu a lansat un proiect Erasmus+! (VIDEO)

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Colegiul Tehnic Victor Ungureanu din Câmpia Turzii a lansat astăzi un proiect finanțat pe fonduri europene în valoare de 60.000 €,  pentru elevii de la două specializări. Acest proiect își propune formarea și calificarea profesională europeană a tinerilor din domeniul vocațional.

 

Scopul proiectului este acela de a îmbunătăți procesul de tranziție de la educație și formare către piața muncii. Astfel că, pentru elevii CTVU această activitate va fi o modalitate excelentă de a-și testa și perfecționa abilitățile, atât cele practice cât și cele tehnice.

Elevii au susținut mai multe probe de verificare a cunoștințelor tehnice și de limbă, 28 dintre ei urmând să plece în Marea Britanie, respectiv Germania, în lunile noiembrie 2017 și iunie 2018. Anterior plecării, elevii vor susține 20 de ore pregătire tehnică cu profesorii specializați în electrotehnică și mecanică, urmând de asemenea și cursuri de perfecționare a limbii engleze.

La eveniment au fost prezenți reprezentanți ai Primăriei și Consiliului Local, precum viceprimarul Robert Szabo sau Irina Munteanu și reprezentanți ai Poliției.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...