Live Video
 

maxiprest mai2018

Un copil a murit în timpul pauzei, la o școală din Cluj!

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Un copil în vârstă de opt ani a murit subit, chiar în timpul unei pauze dintre ore. Tragedia a avut loc în cursul zilei de luni, sub ochii a sute de elevi care se jucau în curtea școlii, menționează EVZ.

”Oficialii de la Inspectoratul Școlar Cluj susțin că elevul era cunoscut cu probleme cardiace, fiind operat în cursul anului trecut.”, menționează sursa citată.

La fața locului a ajuns un echipaj de la SMURD, care s-a chinuit timp de o oră să-l salveze pe băiețel, însă nu au mai reușit.

”La scoala a sosit si un echipaj al politiei pentru a cerceta cazul.”, menționează Ziar de Cluj.

"Un elev în vârstă de 8 ani, din clasa a III-a, de la Şcoala Gimnazială Iuliu Haţieganu Cluj-Napoca a decedat luni, din cauze medicale. Era într-o pauză, pe hol, şi a căzut. Un echipaj al SMURD a intervenit şi a efectuat timp de o oră manevre de resuscitare, dar din păcate s-a constatat decesul. Avea o problemă medicală congenitală, fusese operat pe inimă în urmă cu un an. A mai avut un episod anterior în care a căzut, mai avusese probleme de acest gen", a spus Valentin Cuibus, inspector-șef în cadrul ISJ Cluj, citat de Ziua de Cluj.

 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...