m install
petlinii
nello construct

Mesajul prefectului judeţului Cluj pentru anul școlar 2017-2018

floris

În calitate de prefect al județului Cluj, de profesor cu îndelungată activitate la catedră, dar și de părinte care trăiește alături de fiul său bucuria revenirii la școală, permiteți-mi să împărtășesc cu dumneavoastră emoția acestui început de an școlar care anunță un traseu plin de provocări și de tot atâtea șanse de reușită.

Doresc să mă adresez, în primul rând, celor mai tineri membri ai comunităţii noastre şcolare, elevilor din ciclul primar, precum şi părinţilor acestora: Vacanţa a trecut şi odată întorși la şcoală vă aşteaptă, dragi elevi, noi responsabilităţi. Pentru a desluşi tainele acestei lumi, vă sunt alături cadrele didactice şi împreună veţi învăţa tot ce este cuviincios şi bine. Dragi părinţi, vă rog să conştientizaţi că, în şcoală, copiii dumneavoastră primesc o educaţie de cea mai bună calitate prin efortul unor dascăli devotați în care vă rog să puneți încrederea necondiționată.

Le doresc succes tuturor elevilor din ciclurile gimnazial și liceal şi, în mod deosebit, elevilor din clasele terminale, pe care îi aşteaptă un an greu, la sfârşitul căruia vor avea de susţinut examene importante, pe care sunt convins însă că le vor promova cu note ce vor plasa din nou județul Cluj în fruntea ierarhiei naționale, așa cum se întâmplă, spre mândria noastră, an de an.

Sper ca, la finalul parcursului vostru școlar, să mergeți mai departe înarmaţi cu un bagaj de cunoştinţe solid, dar și cu amintiri frumoase și cu repere morale autentice. Să fiți siguri că şcoala vă pregăteşte pentru viaţă, punând în valoare întregul vostru potenţial intelectual şi afectiv!

Cu convingerea că învăţământul românesc are nevoie de noi toţi, profesori, părinţi, reprezentanți ai autorităților locale și a numeroase alte instituții, mă încred în efortul nostru conjugat de a asigura condițiile optime desfășurării activității în unitățile de învățământ clujene și vă urez tuturor sănătate, putere de muncă și împliniri!

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

PREFECT, Dr.ing. IOAN AUREL CHERECHEŞ

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: