Live Video
 

maxiprest mai2018

Concert TRUST YOUR ART

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Proiectul cunoscut „TRUST YOUR ART“, cofinanţat din bugetul local al municipiului Câmpia Turzii pe anul 2017, se desfăşoară în continuare şi astfel, în data de 04.08.2017, a avut loc Concertul live, avându-l ca invitat pe Ricardo Caria,  cântăreţ de origine portugheză, cunoscut, în primul rând, pentru muzica fado, pe care o interpretează. 

 

Pe scena Palatului Cultural din Câmpia Turzii, Ricardo Caria şi trupa sa,  a stârnit aplauzele  cu un repertoriu  variat de muzică uşoară de calitate, antrenând întreaga sală.

Spectacolul a avut o notă cu totul deosebită, deoarece pe scenă au evoluat copii talentaţi din Câmpia Turzii, selectaţi chiar de Ricardo Caria, care au umplut inimile de bucurie a celor prezenţi cu talentul lor, cu farmecul lor, cu trăirea lor scenică, de adevăraţi artişti. Încurajate şi susţinute de Ricardo Caria, nouă tinere au cântat din repertoriu românesc şi strâin şi o trupă de dans  a însoţit seara.    

 A fost emoţie, bucurie, aplauze, un Concert care a dovedit, încă o dată, că muzica deschide inimile şi uneşte oamenii.

 Un alt eveniment, organizat  prin proiectul „TRUST YOUR ART“ şi defăşurat în holul Palatului Cultural, a fost expoziţia de obiecte handmade, realizate de tinerii cu dizabilităţi, cu sprijinul specialiştilor şi voluntarilor din cadrul Centrului de zi “ Family“  al Asociaţiei Pro Assisto. Obiectele expuse au fot admirate de toţi cei care au participat la Concert, spre bucuria tinerilor cu dizabilităţi, prezenţi şi ei la eveniment.

Pentru mai multe informaţii privind proiectul puteți contacta:

Coordonator  proiect: Floriana Prahoveanu,     tel.0748023580,

                                                                             email:proassisto@yahoo.com

                                                                              florianaprahoveanu@yahoo.com


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...