Live Video
 

maxiprest mai2018

Ministerul Educației vrea să interzică telefoanele mobile la orele de curs

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a anunţat că în toate claselor va exista un spaţiu în care elevii îşi vor putea depozita telefoanele mobile pe parcursul orelor de curs, reprezentanţii părinţilor explicând că este vorba despre un dulap sau o cutie în care vor sta aceste dispozitive.


Am discutat cu părinţii şi urmează să facem o comisie de dialog social pe subiectul regulamentului de organizare şi funcţionare al unităţilor şcolare şi sunt de acord ca, în interiorul sălii de clasă, să existe o zonă în care copilul, la începutul orei, să îşi lase telefonul mobil, iar la finalul orei să şi-l ia. Sunt foarte multe studii şi analize legate de preocupările pe care le au unii elevi în timpul orelor. Costurile pentru acest lucru sunt minime, părinţii sunt de acord, sunt convins că şi profesorii, a declarat ministrul Educaţiei, Liviu Pop, citat de Mediafax


Federaţia Naţională a Părinţilor a explicat că acea „zonă” va fi un dulap sau o cutie în care elevii îşi vor putea lăsa telefoanele mobile pe parcursul orelor.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...