Live Video
 

În această primăvară la RIUF Cluj vor fi prezente 70 de universități din întreaga lume

O ediție aniversară a celui mai mare târg internațional de universități din Sud-Estul Europei are loc în luna martie la Cluj-Napoca.

În fiecare an, RIUF (The Romanian International University Fair) propune vizitatorilor la târg peste 6.000 de programe de studiu de la nivel licență, masterat, MBA și doctorat de la cele mai bune universități din Europa și din lume.

Cele mai căutate programe de studiu în IT prezente în această primăvară la RIUF Cluj-Napoca

În această primăvară la RIUF vor fi prezente 70 de universități din 12 țări, printre care și Germania, Austria, Marea Britanie, Olanda, SUA, Danemarca, Elveția sau Olanda, propunând vizitatorilor la târg programe de licență, masterat, MBA și doctorat în domenii precum management, marketing, turism, drept, arte sau IT. Vizitatorii vor putea descoperi peste 100 de programe de studiu în IT de la cele mai bune universități din UK aflate în top mondial. Prin înscrierea la eveniment, fiecare participant are acces la târg pe întreaga durată a evenimentului, beneficiind totodată și de o ofertă de studiu personalizată în funcție de țările și domeniile de interes.

Înscrierile la RIUF se pot face pe www.riuf.ro , cel mai mare târg internațional de universități având loc pe 21 martie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...