Live Video
 

Sărbătoarea Crăciunului la Catedra de Estetica și igiena corpului omenesc

La Colegiul Tehnic’’ Dr. Ioan Rațiu,, Turda s-a desfășurat activitatea ”Sărbătoarea Crăciunului la Catedra de Estetica și igiena corpului omenesc’’ în cadrul Proiectului, ’’Îndemânare și talent în estetică’’, Ediția a V-a în cabinetul de Estetica și igiena corpului omenesc, CAEJ 77, organizată de director prof. dr. Pasc Daniela, profesor coordonator de proiect Deaș Carmen Daniela și ms. inst.Pop Codruța- Marilena.

Participanți la activitate au fost profesori, părinți, elevi.
Un moment inedit a fost reprezentat de prezentarea portului popular din Sălciua, în deschiderea programului artistic, colinzi și scenetă.
Colindătorii au fost invitați din școlile partenere, profesori și elevi de la Școala cu clasele I-VIII ”Simion Pantea” Sălciua, jud. Alba. Programul artistic a constat în colinde susținute atât de gazde - eleve din clasa a X-a P, specializarea Frizer-coafor-manichiurist-pedichiurist, cât și de către oaspeți.
Colindele au reflectat deschiderea la multiculturalism, fiind cântate atât în limba română, engleză, franceză, germană, italiană, și spaniolă.
În partea a doua, elevele de la specializarea Frizer-coafor-manichiurist-pedichiurist și-au demonstrat abilitățile în domeniul Estetica și igiena corpului omenesc, vechea șezătoare a fost înlocuită cu coafarea părului și vopsirea unghiilor.
Mulțumim colaboratorilor: prof. Cuciureanu Adnana (Sălciua), prof. Mereu Rodica, prof. Ferenczi Carmen, Arsenescu Maria.
Întocmit, prof. Deaș Carmen Daniela


Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...