Live Video
 

Tradițiile culinare de Crăciun s-au păstrat și în acest an la Colegiul DR.I.Rațiu Turda (Foto + Video)

Vineri, Colegiul DR.I.Rațiu Turda a fost gazda unei noi ediții a activității intitulate „Tradiții culinare de Crăciun” parte a proiectului „Călătorii Culinare” realizat sub egida Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj.

Evenimentul a avut două părți, un program artistic în sala Rațiu susținut de elevii școlii care au cântat colinde din repertoriul național și internațional, au interpretat scenete având ca temă sărbătorile de iarnă, după care a urmat degustarea de preparate tradiționale de Crăciun în Sala Festivă.

Realizatorii activităților au fost: Prof. Nemeti Marilena, Prof. Pașc Daniela – directorul unității de învățământ, Prof. Frunzăreanu Mihaela, Prof. Fekete Ioana     Prof. Felhazi Carmen, Prof. Oșan Genina.

Preparatele culinare realizate de elevii școlii de la secțiile de turism și alimentație publică, au încântat papilele gustative ale audienței, de la mâncăruri de post, prăjituri, aperitive, friptură, până la salate, pâine de casă, toate au fost apreciate la justa valoare de „degustători”.


TURDANEWS LIVE VIDEO:

Marți, 26 septembrie, ora 17.00:

Deschiderea oficială (non-public) Dedeman Turda, în prezența oficialilor companiei și ai administrației locale.

Miercuri, 27 septembrie, ora 10.00:

Spectacol ”Ziua Recoltei”, la Câmpia Turzii.

Joi, 28 septembrie 2017, ora 13.00:

Ședință de Consiliu Local la Câmpia Turzii.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...

Ultimele articole: