marian morar
m install
nello construct

CNMV, pe locul 5 în topul județean al liceelor!

zamblau eugen

Colegiul Național ”Mihai Viteazul” din Turda se află pe locul 5 într-un top al liceelor din județ, bazat pe ponderarea următoarelor medii din fiecare liceu: media de admitere (40%), media de la examenul de BAC (30%), promovabilitatea la BAC (20%) si media rezultatelor obtinute la olimpiade (10%). Clasamentul este disponibil pe siteul admitereliceu.ro.

La nivel județean, CNMV Turda este depășit doar de Colegiul Național ”Emil Racoviță” Cluj Napoca (medie 8,89), Liceul Teoretic ”Avram Iancu” Cluj Napoca (medie 8,73), Liceul Teoretic ”Nicolae Bălcescu” Cluj Napoca (medie 8,50) și Liceul de Informatică ”Tivberiu Popoviciu” Cluj Napoca (medie 8,50).

Colegiul Național ”Mihai Viteazul” Turda, al cărui director este Gheorghe Lobonț, a avut o medie de 8,44, conform criteriilor menționate mai sus. De menționat că în topul național al liceelor, CNMV se află pe poziția 45, fiind în creștere față de anii anteriori, când a fost pe locul 66 (2015) și 69 (2014).

În primele 20 de locuri, din cele 51 de licee din județ, se află și Liceul Teoretic ”Pavel Dan” din Câmpia Turzii, care ocupă poziția 14, cu o medie de 7,98. La nivel național, LTPD Câmpia Turzii ocupă locul 125.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2