marian morar
m install
nello construct

Îndemânare, talent și estetică la Colegiul Tehnic DR.I.Rațiu Turda

zamblau eugen

Elevii Colegiului Tehnic „Dr. Ioan Rațiu” Turda au prezentat intr-un cadru festiv tot ceea ce au învăţat peste an, în cadrul activităţii „Sărbătoarea Crăciunului la Catedra de Estetică și igiena corpului omenesc”.

Activitatea face parte din Proiectul județean „Îndemânare și talent în estetică” şi a fost organizată de profesor Deaș Carmen si instructor de practică Pop Codruța.

Invitaţi de seamă au fost profesori şi elevi de la Școala cu clasele I-VIII Tureni care au şi colindat, reprezentanţi ai Crucii Roșii Române, filiala Cluj, dar şi conducerea Colegiului Tehnic „Dr. Ioan Rațiu”. Gazdele – elevii din clasa a XI-a, liceu – coafor stilist și a XI-a profesională specializarea frizer-coafor-manichiurist-pedichiurist –au realizat coafuri sau manichiură, demonstrându-și abilitățile în domeniul Estetica și Igiena corpului omenesc, iar vechea șezătoare a fost înlocuită cu vopsirea unghiilor, masajul mâinilor, aranjarea ori vopsitul părului.

Reprezentanţii Crucii Roșii Române au facut o demonstrație practică de acordare a primului ajutor, în caz de hemoragii şi arsuri, voluntari fiind chiar elevii. Activitatea a demonstrat abilitățile practice ale elevilor, dezvoltarea creativităţii estetice, creșterea interesului pentru meseria pe care si-au ales-o, importanța respectării normelor de securitare și sănătate în muncă, dar si acordarea primului ajutor.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2