m install
petlinii
nello construct

Ce trebuie să știe contribuabilii despre formularul 700?!

floris

Printr-un proiect de ordin, ANAF propune aprobarea unui formular special, formularul 700 „Declaraţie de înregistrare/modificare a categoriilor de obligaţii fiscale declarative înscrise în vectorul fiscal”, informează Mediafax.

Prin acest formular, contribuabilii vor avea posibilitatea de modificare, prin intermediul Internetului, a categoriilor de obligaţii fiscale declarative, care, potrivit legii, sunt înscrise în vectorul fiscal, cu excepţia solicitării de înregistrare în scopuri de TVA. Pentru înregistrarea/modificarea obligaţiilor declarative care formează vectorul fiscal nu se depun, odată cu declaraţia de menţiuni, documente justificative, se arată într-un comunicat al Fiscului.

Formularul 700 va fi utilizat de către toate categoriile de contribuabili pentru declararea, exclusiv prin intermediul Internetului, a înregistrărilor sau menţiunilor privind vectorul fiscal, cu excepţia solicitării de înregistrare în scopuri de TVA.

Potrivit art. 88 alin. (1) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, modificările ulterioare ale datelor din declaraţia de înregistrare fiscală trebuie aduse la cunoştinţă organului fiscal central, în termen de 15 zile de la data producerii acestora, prin completarea şi depunerea unei declaraţii de menţiuni.

În prezent, conform prevederilor art. 86 alin. (1) din Codul de procedură fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, declaraţia de înregistrare fiscală este însoţită de acte doveditoare ale informaţiilor cuprinse în aceasta.

Sursa: stiripesurse.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: