marian morar
m install
nello construct

Bani pentru sistemele de irigații

zamblau eugen

Fermierii pot accesa fonduri europene nerambursabile până la 1,5 milioane de euro pentru investiții în modernizarea sistemelor de irigații prin submăsura 4.3 „Investiții pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole și silvice” inclusă în Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020 (PNDR 2020).

 

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) a publicat pe pagina oficială de internet versiunea finală a Ghidului solicitantului pentru submăsura 4.3 „Investiții pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole și silvice”, componenta pentru infrastructura de irigații, finanțată prin PNDR 2020. Ghidul solicitantului se aplică atât pentru întreg teritoriul ţării.

Astfel, sprijinul public pentru investițiile finanțate prin această submăsură este 100% nerambursabil și nu va depăși 1.000.000 euro / proiect pentru sistemele de irigații aferente stațiilor de punere sub presiune (SPP) sau 1.500.000 euro / proiect pentru amenajarea sistemelor de irigații aferente stațiilor de pompare și repompare (SPA – Stații de pompare a apei, SRP – Stații de repompare).

De la momentul publicării versiunii finale a Ghidului solicitantului, respectiv 29 mai 2017 și până la deschiderea sesiunii de primire a proiectelor este prevăzut un interval de minimum 7 zile, conform prevederilor Regulamentului de organizare și funcționare al procesului de selecție și al procesului de verificare a contestațiilor pentru proiectele aferente măsurilor din PNDR 2020.

Pentru întocmirea documentației necesare obținerii finanțării pentru infrastructura de irigații, solicitanții au la dispoziție versiunea finală a Ghidului solicitantului și anexele aferente acestuia, care pot fi consultate gratuit pe site-ul Agenției (www.afir.info), la secțiunea Investiții PNDR, în pagina dedicată sM 4.3 – Irigații și în pagina dedicată sM 4.3 Irigatii – zona ITI.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2