marian morar
m install
nello construct

Peste 1.000 de locuri de muncă disponibile la Cluj!

zamblau eugen
floris

Potrivit datelor furnizate de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) sunt înregistrate 22.346 locuri de muncă, în data de 21 Februarie 2017. 

Cele mai multe posturi se găsesc în București, Capitala fiind urmată de județele Sibiu, Arad, Argeș și Cluj.

La nivel naţional, cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (2.071), muncitor necalificat în industria confecţiilor (1.398), confecţioner-asamblor articole din textile (1.232), agent de securitate (1.114), lucrător comercial etc.

Și la Turda s-a dezghețat piața forței de muncă, angajatorii au contactat atât Agenția Locală de Ocupare a Forței de Muncă cât și Centrul de Consiliere pentru Ocuparea Forței de Muncă, pentru a-și face cunoscute ofertele de angajare.

Sanex a realizat deja o serie de interviuri de recrutare la Turda, vor mai urma și altele. Sunt disponibile la această oră joburi precum șofer, muncitor necalificat, ambalator, vânzătoare, arhivar, contabilă, cofetar, frigotehnist și multe altele.

TurdaNews are o secțiune specială destinată locurilor de muncă vacante la adresa: http://www.turdanews.net/component/adsmanager/5-locuri-de-munca.html?Itemid=121  

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: