m install
petlinii
nello construct

5 ani împreună, SAFETY BROKER Câmpia Turzii. Motto: “PRIVIM CU ÎNCREDERE SPRE VIITOR”

zamblau eugen
floris

Agenția Safety Broker Câmpia Turzii împlinește azi 1 februarie 2017, 5 ani de activitate. Agenția funcționează ca franciză, prin francizat TALOȘ INSURANCE CONSULTING SRL, asistent în brokeraj persoană juridică și este condusă de Florin Liviu TALOȘ, persoană cu o experiență de peste 17 ani în asigurări.

Datorită calității serviciilor oferite am reușit în acești 5 ani să avem în portofoliu un număr de peste 2400 clienți din care peste 120 clienți persoane juridice din Câmpia Turzii, Turda și comunele invecinate.

Safety Broker de Asigurare este o companie de brokeraj în asigurări cu capital privat 100% românesc și cu o experiență în acest domeniu de peste 11 ani.

Un nume de referinţă care a consolidat cu succes, timp de trei ani consecutiv, poziția de lider al pieței de brokeraj în asigurări.

Clienții, partenerii, volumul de business intermediat precum și cota de piață de aproape 8% confirmă calitatea și profesionalismul serviciilor noastre.

La nivel național am dezvoltat o rețea de peste 150 de birouri cu aproximativ 1000 de reprezentanți pregătiți să vă ofere cele mai bune și complexe soluții de asigurare.

Misiune: Să creștem prin inovație și excelență antreprenorială;

Viziune: Să înțelegem și să satisfacem cerințele clienților, oferindu-le servicii de asigurare adaptate nevoilor lor, obținute prin selectarea atentă a ofertelor din piață, prin verificarea minuțioasă a tuturor clauzelor și condițiilor contractuale;

Obiective: Să investim permanent în oameni, creând noi tendințe, noi produse cobrand care să asigure punctual anumite riscuri contribuind astfel, împreuna cu partenerii noștrii, la creșterea gradului de asigurare din România, la dezvoltarea pieței și la siguranța clienților;

Valori: Devotamentul, responsabilitatea, integritatea și respectul, empatia și susținerea sunt VALORILE care ne definesc.

Ne pasă de siguranța dumneavoastră și de aceea facem totul cu simț de răspundere. Suntem ambițioși, fermi și consecvenți atunci când vine vorba de obiective. Suntem corecți, transparenți, ne onorăm promisiunile și oferim respect înainte de a-l pretinde. Încurajăm ideile bune și promovăm inițiativele.

Avantajele colaborării cu Safety Broker

Apelând la Safety Broker vă asigurăm de faptul că reprezentăm întotdeauna interesul clientului şi de asemenea ne asumăm intermedierea întreg procesului de achiziţie a unei asigurări, oferindu-vă cele mai bune soluţii.

Iată doar cateva dintre avantajele colaborării cu Safety Broker:

1. Eficientizarea timpului

Pentru a obţine şi compara oferte de la cel puţin 10 asigurători, de exemplu, puteţi da un singur telefon la Safety Broker şi beneficiaţi gratuit de oferte de la consultanţii noştri, economisind astfel timpul pe care l-aţi fi consumat pentru 10 drumuri la 10 companii de asigurări.

De asemenea, beneficiaţi gratuit de consultanţă specializată din partea specialiştilor noştri pentru înţelegerea termenilor şi condiţiilor din ofertele de asigurare, astfel încât dumneavoastră să puteţi face o comparaţie corectă între acestea. Pentru că ofertele de asigurări sunt atât de variate încât, pentru acelaşi client şi acelaşi bun asigurat, diferenţele între cea mai mică şi cea mai mare prima de asigurare pot varia cu până la 300%.

În plus, nu veti mai avea grija scadentei ratelor si a expirarii poliţelor, pentru ca managerul dumneavoastră de cont vă va reaminti din timp aceste aspecte.

2. Recomadarea și identificare celei mai potrivite soluții pentru dumneavoastră

Spre deosebire de angajatul unei companii de asigurări care trebuie să vă convingă de faptul că produsul companiei din care face parte este cel mai bun, specialiştii Safety Broker reprezintă întotdeauna interesele asiguratului, oferindu-vă astfel cea mai bună soluţie de asigurare pentru nevoile dvs, selectată din cele mai avantajoase oferte ale tuturor companiilor de asigurări din România.

Astfel, veţi putea beneficia de o asigurare adaptată nevoilor şi cerinţelor iminente, evitând în acest mod ofertele standardizate.

3. Asistenţă în cazul unei daune

Safety Broker vă pune la dispoziţie un call center dedicat dosarelor de daune şi vă oferă consiliere gratuită cu privire la procedură şi documentele necesare deschiderii acestora. Totodată, mai puteţi beneficia de recomandări cu privire la demersurile de soluţionare a acestora.

4. Gamă variată de oferte de asigurări şi servicii

Safety Broker deține capacitatea profesională şi legală de a intermedia toate tipurile de asigurări.

Astfel, cu un singur apel, atât clienţii de retail cât şi corporate au acces rapid la cea mai bună soluţie în materie de produse de asigurare (asigurări RCA, asigurări CASCO, asigurări de bunuri, asigurări de locuinţe, de viaţă, medicale), precum şi servicii post-vânzare.

5. Alte servicii

Clienţii Safety Broker mai pot beneficia de livrarea poliţelor la sediul acestora, inspecţii de risc la sediu sau domiciliu, precum şi de autoturism la schimb dacă autoturismul asigurat se află în reparaţie în service-urile partenere Safety Broker (ex. Autocar Service).

În birou Safety Broker Câmpia Turzii asigurații noștrii dar nu numai, mai pot apela pentru servicii adiacente, respectiv Rovinietă (taxa de drum) cu alertă de expirare, întocmire dosar vânzare-cumparare (înmatriculare) autovehicule (gratuit dacă încheie și asigurarea RCA în vederea înmatricularii pe minim 6 luni), transmitere-primire documente intern și internațional prin fax și/sau mail, copiere și scanare documente, fotografii pentru diplome, legitimații, etc.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: