marian morar
m install
nello construct

Fabrica de la Turda a spaniolilor de la MMM generează 60% din vânzările întregului grup!

zamblau eugen
floris

Producătorul de tuburi pentru industria auto MMM Autoparts, subsidiara locală a grupului spaniol MMM cu fabrici în Spania, România şi Rusia, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de peste 96 mil. lei (21,6 mil. euro), adică 62% din afacerile totale ale grupului, anunță Ziarul Financiar.

Anul trecut, grupul MMM a avut afaceri totale de 35 mil. euro şi 621 de angajaţi, însă spaniolii intenţionează să ajungă în următorii patru ani la o cifră de afaceri cumulată de 93 mil. euro şi un total de 926 de angajaţi.

„În urmă cu zece ani, MMM a făcut pasul spre o investiţie în România, ridicând pe un teren de la ieşirea din Turda spre Câmpia Turzii un centru de producţie cu două hale, pe o suprafaţă de aproximativ 6.000 de metri pătraţi, urmărind să se extindă. Dezvoltarea MMM Group a fost agresivă, cu creşteri de activitate de 40% în ultimii doi ani, şi preconizăm că activitatea grupului se va multiplica cu 4 din 2013 până în 2020“, a declarat Jordi Priu, CEO al MMM Group, citat de sursa menționată.

Holdingul Manufactura Moderna de Metales (MMM) a anunţat extinderea activităţii sale la Cluj până la 8.000 mp şi 150 de noi angajări. Investiţia totală de până acum se ridică la 10 milioane de euro.

Fabrica de la Turda furnizează anual 1,3 milioane de piese numai grupului Renault, dar şi pentru alţi producători importanţi de autovehicule. Acestea sunt folosite pentru sistemele de frânare, climă, răcire, fiind realizată aici şi acoperirea cu zinc şi nichel, efectuată iniţial în Austria. În unitatea clujeană lucrează 400 de operatori şi 57 de tehnicieni.

MMM este un grup de companii specializat în proiectarea, dezvoltarea şi fabricarea de sisteme de tubulatură pentru industria auto, cu clienţi precum Audi, Avtovaz, Citroen, Dacia, Nisan, Peugeot, Renault, Toyota şi Volkswagen, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: