m install
petlinii
nello construct

Compania de apă ARIEȘ investește în oameni și în calitatea serviciilor distribuite

zamblau eugen
floris

În tot arealul de deservire al CAA se execută lucrări de modernizare și extindere, toate acestea pentru a spori confortul cetățenilor. Compania de Apă ARIEȘ execută în această perioadă lucrări de modernizare a rețelelor de apă și apă uzată.

Astfel, în comuna Luna se lucrează la ora actuală la proiectul: Extindere rețea apă potabilă în comuna Luna”. Lucrările constau în: introducerea unei lungimi de 1.060 metri de conductă de polietilenă de diametru 110 mm, executarea a 22 de branșamente , a șase cămine de vane, șase hidranți subterani sub Dn 80, iar în cursul lunii decembrie se va executa o subtraversare a drumului european. Acest procedeu este unul foarte modern, datorită căruia lucrările se pot executa fără a crea disconfort traficului rutier de pe drumul național.

 „Printre obiectivele noastre, de îmbunătățire a calității serviciilor oferite cetățenilor și informare corectă și permanentă a acestora, se află și dezvoltarea organizațională și a condițiilor de lucru în care se desfășoară activitatea angajaților noștri.

Managementul companiei este unul dinamic și modern, este un management care se pliază pe cerințele unei societăți moderne. ” Cristian Octavian Matei, director general al CAA.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: