m install
petlinii
nello construct

Bugetul Turzii are șanse de reîntregire

floris

Aproximativ 100 de miliarde de lei vechi ar urma să reîntregească bugetul de venituri și cheltuieli al Turzii, după ce a cesta a fost diminuat cu aproximativ 30% ca urmare a noilor prevederi legislative.

Suma va veni ca urmare a rectificării bugetare din această lună. Astfel, bugetul municipiului Turda va reveni la valoarea de anul trecut, ca urmare a alocării de sume defalcate din TVA și impozit pe profit. Anunțul fost făcut de primarul Tudor Ștefănie în ședința ordinară ce a avut loc joi, 30 iulie și în contextul în care consilierii locali au aprobat execuția bugetară pe primele șase luni.

Repartizarea banilor se va face de către Direcția Generală a Finanțelor Publice Cluj în condițiile în care prevederile ordonanței de urgență precizează că municipiile defavorizate la stabilirea bugetului local pe 2015 trebuie să primească sume de bani la nivelul alocațiilor bugetare ale anului 2014.

Potrivit execuției bugetare pe primele șase luni ale anului, ponderea plăților secțiunii de funcționare se ridică la 94,88% din totalul bugetului pe 6 luni. Plățile pentru secțiunea de dezvoltare sunt de 5,12% din total buget. Cu alte cuvinte, 95% din banii de la buget sunt cheltuiți cu funcționarea serviciilor publice și a administrației, iar 5% sunt bani destinați dezvoltării.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: