marian morar
m install
nello construct

Ce mai vinde Fiscul pentru a-și recupera datoriile: un apartament, o pensiune și o Dacie stricată!

zamblau eugen

Administrația Financiară Turda a programat 3 licitații în a doua jumătate a lunii august, pentru a valorifica bunurile sechestrate de la unii datornici, care nu și-au mai plătit dările la bugetul de stat. În toate cazurile este vorba de persoane fizice.

În 25 august, la ora 11.00, este programată licitația pentru vânzarea unui apartament cu 3 camere, de 62mp, în bloc de cărămidă, situat pe strada Lotus nr. 11A, ap. 26. Apartamentul îi aparține lui Jișa Maria Amalia Camelia, iar prețul de vânzare anunțat de Administrația Financiară este de 90.600 lei, fără TVA.

Tot în 25 august, dar la ora 12.00, este programată licitația pentru vânzarea unui autoturism Dacia, fabricat în 1986, de culoare roșie, defect. Autoturismul îi aparține lui Cserei Robert Marton, din Turda (str. Tineretului nr. 36, ap. 32), iar prețul anunțat la vânzare este de 200 lei, fără TVA.

În fine, ultima licitație a zilei, de la ora 13.00, este pentru o pensiune, care îi aparține lui Ionescu Laura (Turda, str. N.Titulescu nr. 6, ap. 43). Pensiunea Beatrice, situată în localitatea Moldovenești nr. 615, a mai fost scoasă la vânzare de mai multe ori, însă nu s-a găsit până acum un cumpărător. Pensiunea are o suprafață construită de circa 240 mp, la care se mai adaugă și un teren de 2.400 mp. Prețul anunțat de Administrația Financiară este de 194.685 lei, fără TVA.

”Cei interesati in cumpararea bunurilor sunt invitati sa prezinte pana cel tarziu in ziua precedenta termenului de vinzare urmatoarele: oferta de cumpare, dovada platii taxei de participare reprezentand 10% din pretul de pornire al licitatiei, imputernicirea care il reprezinta pe ofertant, in cazul persoanelor juridice de nationalitate romana, copie de pe certificatul unic de inregistrare eliberat de oficiul registrului comertului; pentru persoanele fizice romane, copie de pe actul de identitate. Taxa de participare se poate achita la Serviciul Fiscal Municipal Turda in contul RO25TREZ2195067XXX001507 beneficiar S.F.M. Turda cu cod fiscal 4426336”, au precizat oficialii Administrației Financiare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2