m install
petlinii
nello construct

4.800 de euro subvenție dacă angajați un disponibilizat de la Mechel!

zamblau eugen
floris

Firmele care vor angaja persoane dintre muncitorii disponibilizaţi de Mechel Câmpia Turzii vor putea primi 4.800 de euro pentru fiecare persoană în parte, informează Agerpres.

O măsură derulată în premieră în România prevede ca firmele care vor angaja persoane care au fost disponibilizate de Mechel Câmpia Turzii să primească 4.800 de euro pentru fiecare muncitor în parte.

Proiectul va fi derulat de AJOFM Cluj cu ajutorul unei finanţări europene din Fondul European de Ajustare a Globalizării (FEAG).

Subvenţia de 4.800 de euro ar acoperi un salariu de 200 de euro net pe angajat, timp de un an de zile, a explicat Daniel Don, șeful AJOFM Cluj pentru sursa citată.

Proiectul ar urma să devină aciv din această toamnă, mai exact din luna spetembrie. În cazul în care ar accepta această înţelegere, angajatorii se vor obliga să-i ţină pe muncitori pe statele lor de plată încă un an după terminarea proiectului, ce are şi el o durată de un an. De asemenea, salariul pe care trebuie să-l ofere muncitorilor este de minim 200 de euro!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: