marian morar
m install
nello construct

Patronul de la Terasa ”Stejarii” din Urca, Cristian Căpușan, prins că a braconat căprioare! Anchetă în derulare! (UPDATE)

zamblau eugen

Cristian Căpușan, patronul de la Terasa ”Stejarii” din Urca, a fost prins că a braconat căprioare. Nu mai puțin de 16 căprioare s-ar fi găsit în congelatorul acestuia, în urma descinderii făcute.

”În urmă cu câteva zile, Călin Căpușan din Câmpia Turzii a fost prins că a braconat căprioare, potrivit unor surse. Polițiștii au găsit la domiciliul acestuia 16 căprioare aflate în congelator și au fost ridicate documente și alte bunuri, printre care și un stick de memorie unde erau imagini video de la camerele de supraveghere de la domiciliul acestuia. Surpriza a fost când pe înregistrările respective au fost descoperite petreceri la care au participat polițiști din Câmpia Turzii în plină pandemie de coronavirus”, scrie Gazeta de Cluj.

Reprezentanții IPJ Cluj au refuzat să facă orice comentariu pe acest subiect.

”Nu putem să vă oferim niciun fel de informație în acest moment pentru că toate documentele și bunurile au fost ridicate conform procedurii. Cauza se află sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, iar la finalul anchetei, vom transmite informații printr-un comunicat de presă”, ne-au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

”Pasionat de vânătoare și reprezentant al Asociației Stejarii, Cristian Căpușan a creat aici mai mult decât o pensiune. A investit într-o zonă extinsă pe mii de hectare pentru a crea un areal atrăgător nu doar pentru oameni, ci mai ales pentru animalele din fauna locală.”, scria siteul lumeasatului.ro, în anul 2018.

La vremea respectivă, Cristian Căpușan se lăuda că are căprioare în captivitate.

„Avem 45 de femele, 5 masculi și în jur de 30 de iezi. O parte dintre ei vor fi lăsați în fondul de vânătoare, iar în timp alții vor fi sacrificați pentru restaurantul pensiunii unde se pregătesc tot felul de bucate din vânat. Până la sfârșitul anului vom avea gata și fazaneria“, spunea Cristian Căpușan, conform sursei citate.

”Păstrând discreția oaspeților, nu vom spune cine a trecut pragul acestui local, dar am aflat că vedete ale fotbalului internațional, actori cunoscuți, oameni de afaceri din Italia, Spania, Austria, Franța, simpli turiști sau chiar elita vânătorilor din România s-au simțit foarte bine petrecând câteva zile pe domeniul Stejari. Salonul imens, plin de trofee, a găzduit în cei 4 ani de când există această locație tot felul de evenimente, de la nunți, botezuri și petreceri private până la renumitul bal anual al vânătorilor, iar meniul (supă de fazan sau mistreț, preparate din carne de căprior) ar suna apetisant chiar și pentru cel mai mofturos bucătar”, menționa siteul care a scris despre această locație retrasă, frecventată de ”nume grele”.

Conform unor informații pe surse, există indicii că inclusiv ursul care a fost văzut în zona Viișorii, în cursul zilei de sâmbătă, iar mai apoi la Câmpia Turzii, Turda, Săndulești și zona Cheilor Turzii, ar fi provenit tot de pe domeniul său, de unde a reușit să scape.

UPDATE:

Patronul Terasei Stejarii spune că nu este nimic adevărat! „Nu este adevărat nimic. Nici partea cu braconajul și nici cu faptul că aș fi avut terasa deschisă în timpul pandemiei. Nu era rău deloc dacă aveam 16 căprioare în congelator).”, a declarat acesta pentru RefleqtMedia, fără să dea vreo explicație despre dosarul penal existent la Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda, dar și despre descinderea care a avut loc la locația sa, de unde s-au ridicat mai multe probe.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2