Live Video
 

maxiprest mai2018

Teatrul de Balet Sibiu revine la Turda

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Teatrul de balet Sibiu a fost printre invitații Teatrului Aureliu Manea Turda la Festivalul Internațional de Teatru 2017.

 

     Datorită vremii, spectacolul s-a anulat în cadrul festivalului, însă, pe data de 02 noiembrie, vom avea plăcerea să-i vedem pe scena teatrului turdean, de la ora 19.00.

     Teatrul de balet Sibiu va prezenta tripticul de balet „Freedom, Tristan și Isolda. Vorbind despre Isolda, Straussiana”, un spectacol neoclasic. Producția TBS a fost prezentată în premieră, la Sibiu în luna iunie a acestui an, și a fost realizată de coregrafii Aleisha Gardner și Mihai Babușka. Dansatorii TBS au evoluat pentru prima dată în fața publicului din Turda anul acesta, în luna martie, cu spectacolul „Gală de balet”.

      Din programul teatrului, săptămâna aceasta puteți să vă bucurați de super comedia „Gunoierul”, în parteneriat cu Compania de Teatru Become Sibiu. Piesa aduce în discuție destinul, tot ce se poate spune despre om se află în gunoi, sâmbătă 21 octombrie ora 19.00. Iar duminică, pe cei mici, îi invităm la spectacolul „Degețica”, într-o lume plină de aventuri.

     Biletele se găsesc la agenția teatrului și online pe www.tomtix.ro. Vă așteptăm.

 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...