Live Video
 

În luna ianuarie au fost prinşi 16 câini fără stăpân la Câmpia Turzii!

Raportul de activitate privind acţiunea de capturare a câinilor fără stăpân a fost publicat în data de 18 ianuarie pe site-ul Municipiului Câmpia Turzii, având ca scop informarea cetăţenilor cu privire la acţiunile de ecarisare desfăşurate pe raza localităţii. 

 

Astfel, conform raportului întocmit de către Alin Irimieş (Responsabil Ecarisarea teritoriului), au fost organizate 3 acţiuni de ecarisare în perioada 06.12-20.12, constând în identificarea şi strângerea câinilor fără stăpân care circulă liber pe raza municipiului. 

Au fost capturaţi 17 câini, dintre care 12 femele şi 5 masculi, unul dintre ei fiind identificat cu microcip. Aceştia au fost duşi la adăpostul de pe str. Bogata, Turda şi înregistraţi în RECS (registrul electronic al câinilor cu stăpân). 

Proprietarul câinelui identificat cu microcip a fost notificat în vederea revendicării câinelui, fapt care nu s-a materializat până în acest moment, drept pentru care serviciul Poliţia Locală va demara procedura pentru obţinerea datelor de identificare a proprietarului care are domiciliul pe raza localităţii Iacobeni, jud. Cluj. 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Luni, 26 februarie, ora 13.00:

Conferință de presă primarul Dorin Lojigan (Câmpia Turzii).

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...