Live Video
 

maxiprest mai2018

35 de cupluri recăsătorite la Primăria Turda! Consilierul Doru Anca printre „tinerii” miri! (VIDEO/FOTO)

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

În această dimineață sala mare a primăriei Turda a găzduit tradiționala ceremonie de premiere a cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie.

 

Cele 35 de perechi sosite la eveniment și-au reînnoit jurămintele de căsnicie în prezența primarului Matei Cristian, a viceprimarului Lucian Nemeș, șefului SPAS-Oana Monia Koti, a rudelor și prietenilor.

Printre „tinerii miri” s-a numărat și consilierul local Doru Anca, alături de soția sa, acesta a afirmat că apreciază inițiativa administrației locale, respectiv a Serviciului de Asistență Socială, de-a celebra Nunta de Aur, o tradiție care speră el, va continua și în anii care urmează.

„Astăzi am premiat cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie. De fiecare dată, acest moment este unul care ne umple sufletele tuturor. În semn de preţuire pentru ceea ce simbolizaţi în viaţa comunităţii, v-am dedicat acest eveniment festiv, pentru a vă mulțumi cum se cuvine pentru exemplul de viață pe care ni-l oferiți.

În numele Primăriei şi al Consiliului Local al Municipiului Turda, vă felicit sincer şi vă urez multă sănătate! La mulți ani!” transmite primarul Matei Cristian.

Evenimentul a fost marcat de un moment de reculegere în memoria Regelui Mihai I.

În acest context, amintim că România este în doliu naţional pentru trei zile, începând de astăzi, în memoria Regelui Mihai. Sicriul cu trupul neînsufleţit al Regelui Mihai este depus, de miercuri seară, la Palatul Regal, în Sala Tronului, unde va rămâne până sâmbătă, când va avea loc înmormântarea.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...