m install
petlinii
nello construct

Proiectul „TURDA, ORAȘ INCLUZIV – parteneriat local pentru bunăstarea socială a zonelor marginalizate din municipiu” a fost lansat astăzi (Video)

floris

Proiectul „Turda, oraș incluziv” este un proiect destinat comunităților sărace din Turda și cu risc de excluziune socială și are ca obiectiv dezvoltarea acestor comunități prin implicarea membrilor acestora, în cadrul unui larg parteneriat local, în dezbateri publice și în creionarea strategiei de dezvoltare a propriei comunități într-un mod inteligent, durabil și favorabil incluziunii sociale, în concordanță cu Strategia Europa 2020.

 

În sala de ședințe a Primăriei Turda, pe lângă primarul orașului, Cristian Matei, și coordonatul acestui proiect, Codruța Bungărdean, au fost prezenți și membrii comunităților cărora li se adresează acest proiect.

Coordonatul proiectului a început prin prezentarea proiectului, prin modul în care acesta îi va ajuta pe membrii comunităților sărace din Turda și a prezentat mai exact care sunt zonele care se vor regăsi în acest proiect: Comunitatea de pe str. Margaretelor (Cartier Poiana); Blocurile sociale din Cartierul Oprisani (blocul L105, pe str. Calea Victoriei nr. 132, bloc ELTA, pe str. Tineretului nr. 28-30) Zona Industriala, cu: Comunitatea Fabrici, pe str. 22 Decembrie 1989 nr. 8-12, Comunitatea Teclu (SOLVAY), pe str. Nicolae Teclu, Comunitatea Colonia Cimentul, str. Ariesului; Comunitatea Barbu Lautaru, pe str. Barbu Lautaru si Labirint, în zona veche, istorica a municipiului.

Se va interveni în domeniul educației, se va încerca introducerea acestor persoane pe piața muncii, precum și în diferite domenii, astfel încât aceste comunități să nu rămână marginalizate.

După prezentarea proiectului cei prezenți în sală au putut adresa întrebări în cazul în care avea nelămuriri în legătură cu acesta.

Proiectul „„TURDA, ORAȘ INCLUZIV – parteneriat local pentru bunăstarea socială a zonelor marginalizate din municipiu” se desfășoară pe parcursul a trei luni.

Detalii legate despre proiect puteți afla accesând acest link.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: