m install
petlinii
nello construct

Prima sesiune a proiectului ”Trust Your Art” începe la Câmpia Turzii

floris

La Palatul Cultural” Ionel Floaşiu” al  municipiului Câmpia Turzii se desfăşoară mâine, 25 iulie 2017, de la ora 17.00 sesiunea  preselecţiilor spectacolului “TRUST YOUR ART!”.

 

Toţi tinerii până în 18 ani care simt că au vocaţie spre muzică şi dans sunt aşteptaţi să-şi arate aptitudinile în faţa unor specialişti prezenţi în mod special la aceste preselecţii. Vor exista 2 secţiuni: muzică vocală şi dans sportiv.

Copiii selecţionaţi vor fi invitaţi în data de 4 august, ora 19.00 la Palatal Cultural “Ionel Floaşiu” la un concert live, în compania unei formaţii live profesioniste, având şansa să se afirme în faţa unui public real, fără cadru competiţional.

Prin intermediul proiectului cofinanţat de la bugetul local al municipiului Câmpia Turzii pe anul 2017, intitulat “TRUST YOUR ART”,  sesiunea I, al cărui beneficiar este Asociaţia Pro Assisto, tinerii au posibilitatea să se facă auziţi şi cunoscuţi la un alt nivel.

Proiectul a fost accesat în vederea dezvoltării profilului cultural local şi îmbină trei activităţi:  

  • integrarea socială a tinerilor cu dizabilităţi prin activităţi de formare a unor deprinderi de viaţă, independentă
  • implicarea acestora în activităţi de cultură, arta audio-vizuală şi arta plastică
  • încurajarea practicării de activităţi culturale de canto şi dans sportiv pentru copii talentaţi din municipiul Câmpia Turzii.

În cadrul proiectului, 10 tineri cu dizabilităţi vor participa la ateliere de lucru, pe parcursul a două luni,  coordonate de specialişti, în care se va interveni pe dezvoltarea stimei de sine, pe formare de deprinderi de viaţă independentă, de responsabilizare socială şi formare de abilităţi practice. Sub îndrumarea specialiştilor, alături de voluntarii Asociaţiei Pro Assisto vor  confecţiona obiecte hand made. Aceşti tineri vor fi gazdele concertului de muzică uşoară live, din 4 august 2017, intitulat TRUST YOUR ART (Crede în arta  ta), unde vor expune, de asemenea, produsele handmade confecţionate.

Crede în talentul tău şi vino să te cunoaştem!

DIRECŢIA RELAŢII CU COMUNITATEA

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: