marian morar
m install
nello construct

Câmpia Turzii vrea polițiști locali, dar nu sunt persoane care să îndeplinească criteriile!

zamblau eugen

Consilierii din Câmpia Turzii au aprobat un proiect de hotărâre privind aprobarea condițiilor și a procedurilor de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea funcțiilor publice de execuție vacante din cadrul Poliției Locale a Municipiului Câmpia Turzii.

 

Noile condiții și proceduri de organizare și desfășurare a concursului au fost adoptate după ce, recent, la concursul organizat de administrația locală pentru selecționarea viitorilor polițiști locali, doar 4 persoane au reușit să treacă proba fizică, iar din cei 4, nici unul nu a reușit să treacă proba scrisă!

Totuși, la modul practic, consilierii locali nu au adus nici o schimbare a condițiilor de organizare a concursului, care inițial au fost stabilite printr-o dispoziție a primarului. HCL-ul adoptat este identic cu criteriile și condițiile de organizare a concursului din dispoziția emisă de primar, acum fiind vorba doar de adoptarea acestor reguli și proceduri printr-o hotărâre a Consiliului Local, cum a solicitat Prefectura.

Conform HCL 88/2017, viitorii candidați au de trecut 4 etape: proba dosarelor (unde trebuie să îndeplinească condițiile minimale solicitate), proba sportivă (proba de rezistență – 1000m bărbații și 800m femeile; proba de viteză – 50m), proba scrisă și interviul. 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2